Badrumsrenovering hus Söderort

Max Platt AB

Välkommen till oss på Max Platt AB! Vi är ett byggföretag i Enskede med ett stort tjänsteutbud. Oss kan du vända dig till för att få hjälp med flera olika typer av byggrelaterade tjänster. Det inkluderar bland annat olika sorters renoveringar, till exempel badrumsrenovering, köksrenovering och fasadrenovering. Detsamma gäller måleritjänster. Du behöver bara meddela oss om vilken typ av tjänst du är intresserad av, därefter sköter vi resten!

När du väljer att anlita oss kan du vara säker på att ditt planerade byggnadsprojekt kommer infria dina förväntningar. Detta eftersom vi vet hur viktig varje del av byggprocessen är, från starten när du kontaktar oss, till sista fasen, då vi gör slutbesiktningen när arbetet är färdigställt. Våra erfarna och kunniga hantverkare ser alltid till att genomföra arbeten som håller hög kvalitet, både när det kommer till materialval och utförande. Vi är dessutom noggranna med att vara lyhörda inför dina tankar och önskemål genom hela processen.

Med Max Platt AB behöver du helt enkelt inte oroa dig för ifall renoveringen håller måttet. Från dagen du anlitar oss kan du luta dig tillbaka och räkna med renoveringar av toppklass!

Våra kunder

Vi på Max Platt AB erbjuder våra tjänster till flera olika typer av kunder. Det inkluderar bland annat privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi tar oss dessutom an uppdrag i alla tänkbara olika storlekar, från de allra minsta till de allra största.

Vi vill helt enkelt vara tillgängliga för så många kunder som möjligt eftersom vi vet hur uppskattat det är att få det nyrenoverat hemma eller på företaget. Oavsett om du är en restaurangägare som vill göra badrummet mer trivsamt för dina gäster, eller om du är en villaägare som vill ha nymålat, kan vi hjälpa till. När du hör av dig får du chansen att berätta mer om dina planer. Så fort vi fått oss en tillräckligt klar bild kan vi sedan sätta i gång med att förverkliga dem!

Badrumsrenovering bra pris Söderort

Vår adress

Vi på Max Platt AB har Smålandsvägen 42F som vår adress. Härifrån utgår vi och erbjuder våra byggtjänster till kunder över hela Stockholmsområdet. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster, detta oavsett var i Stockholm du är baserad!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify