Badrumsrenovering prisvärd Söderort

Komplett badrumsrenovering

Vi kan förse dig med en komplett badrumsrenovering där vi inte lämnar något åt slumpen. Ett badrum kan utformas på många olika sätt och ha en rad olika funktioner. Idag är det till exempel mycket populärt med värmegolv, vilket är mycket skönt att ha i badrummet, framför allt under de kalla vintermånaderna. Vi kan självklart installera värmegolv till dig när vi genomför din badrumsrenovering så att du och de du bor med kan njuta av ett varmt och välkomnande badrum året om.

Värmegolv är inte det enda vi kan ordna. Vi hjälper dig också bland annat med att kakla samt genomföra annan typ av plattsättning, detta oavsett om det gäller golvet eller väggarna. Vi kan även installera en jacuzzi, handfat, ett vanligt badkar eller vad du än vill ha i ditt badrum. Detsamma gäller belysning. Just belysning kan spela en viktig roll när det kommer till att få ett mysigt badrum med en avkopplande atmosfär. 

Om du är osäker på hur du vill att ditt badrum ska se ut samt vilka funktioner och material det ska ha kan vi ge dig tips och råd kring detta. Vi kan även visa bilder på badrumsrenoveringar vi tidigare gjort så att du kan få inspiration! 

Våra material

Ett av skälen till att vi kan utföra en badrumsrenovering av högsta tänkbara kvalitet åt dig har att göra med det faktum att vi bara använder oss av de allra bästa varorna och produkterna som kommer från ledande varumärken. Detta tillsammans med våra hantverkares kompetens betyder att du alltid kan förvänta dig bästa möjliga resultat när du anlitar oss för badrumsrenovering eller någon av våra andra tjänster. Om det mot all förmodan skulle vara så att det är något du inte är nöjd med behöver du bara meddela oss om det. Vi kommer då att komma till dig och åtgärda det så fort vi kan. Att våra kunder är nöjda är nämligen det allra viktigaste för oss!

Badrumsrenovering noggrann Söderort

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Tack vare skattereduktionen ROT kan slutsumman bli betydligt lägre när du som privatkund betalar för tjänster inom reparation, ombyggnad och tillbyggnad. Eftersom badrumsrenoveringar ingår i detta kan vi hjälpa dig med ROT-avdraget när du vänder dig till oss för att göra om badrummet eller är i behov av några av våra andra tjänster.

Normalt sett ger ROT-avdraget dig rätt till att dra av 30% för arbetskostnader, vilket alltså innebär flera tusen kronor rabatt på det totala priset. Det du behöver tänka på är att ROT inte gäller för företagskunder samt att du har rätt att göra ROT-avdrag på upp till 50 000 kr per beskattningsår. Avdraget gäller heller inte för den del av totalsumman som utgörs av andra saker än arbetskostnader, såsom transportkostnader och materialkostnader. Om du är tveksam till ifall du har rätt att göra avdraget är det definitivt värt att ta reda på det. Vi hjälper dig gärna att undersöka saken, kontakta oss så hittar vi svaret tillsammans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify